ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Μπορεί να θελήσετε να αγοράσετε ή να πωλήσετε το ακίνητο σας μόνοι σας, χωρίς την μεσολάβηση κάποιου μεσίτη. Ωστόσο υπάρχουν πολλοί και εξαιρετικοί λόγοι, γιατί είναι προς το συμφέρον σας να επιλέξετε να σας βοηθήσουμε σε αυτή τη σημαντική απόφαση.

 • Ειλικρίνεια και ακεραιότητα
 • Γρήγορη ανταπόκριση
 • Γνώση και εμπειρία της αγοράς ακινήτων
 • Δεξιότητες επικοινωνία, μεθοδικότητας και marketing
 • Διαπραγματευτικές ικανότητες

Συχνά υποψήφιοι αγοραστές και ενοικιαστές κατοικίας βρίσκονται αντιμέτωποι με το δίλημμα της συνεργασίας με κάποιον σύμβουλο ακινήτων. Δίλημμα που ίσως δεν είναι αβάσιμο καθώς είτε μέσω γνωστών είτε από μία προσωπική προηγούμενη εμπειρία το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμεναν ή ήθελαν.

Ωστόσο, εάν εσείς ξέρατε ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε απόλυτα έναν μεσίτη ο οποίος θα αναλάμβανε όλη τη διαδικασία αγοράς/πώλησης ή ενοικίασης και ταυτόχρονα θα είναι κοντά σας κάθε στιγμή, τι θα διαλέγατε; Να προβείτε μόνοι σας σε κάθε ενέργεια ή να συνεργαστείτε με έναν σύμβουλο ακινήτων που ουσιαστικά θα γινόταν «ο δικός σας άνθρωπος»;

Σίγουρα το να μπορεί κανείς να εμπιστευθεί απόλυτα έναν μεσίτη θα ήταν η καλύτερη επιλογή είτε στην περίπτωση αγοραπωλησίας είτε πρόκειται για μίσθωση. Και αυτό ακριβώς προσφέρει κατ’ αρχάς ένας επαγγελματίας μεσίτης που αγαπά τη δουλειά του και σέβεται τον πελάτη. Αυτή είναι και η βασική αρχή του γραφείου μας. Το μεσιτικό γραφείο RE/MAX Plus και η κυρία Ευθυμίου είναι εξάλλου γνωστοί στα Νότια Προάστια για την εμπιστοσύνη, την ευθύνη, την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Και όχι μόνο.

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρία και υπό την ομπρέλα ενός κολοσσού στον κλάδο, της RE/MAX, γνωρίζουμε άριστα την κτηματομεσιτική αγορά και ειδικότερα στην περιοχή μας, τα Νότια Προάστια. Εμπειρία, που συνεχώς εμπλουτίζουμε με τη συνεχή ενημέρωση για τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις στον χώρο του Real Estate. Τη γνώση μας αυτή, φροντίζουμε να μοιραζόμαστε με τον πελάτη για να του προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία και να τον βοηθήσουμε πραγματικά να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.

Η συνεργασία μαζί μας δεν περιορίζεται μόνο στις υποδείξεις ακινήτων ή στην ανεύρεση αγοραστών/μισθωτών. Αντίθετα, ο σύμβουλος ακινήτων μας γίνεται το δεξί σας χέρι, ο άνθρωπος που θα αναλάβει να σας προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών και διαδικασιών, βγάζοντάς σας από την έγνοια να προσπαθείτε να τρέξετε μόνοι σας τη διαδικασία. Κάντε την επιλογήν της συνεργασίας μαζί μας και ξεχάστε κάθε ανησυχία για το πώς θα πουλήσετε το ακίνητό σας ή πώς θα βρείτε το σπίτι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Οι υπηρεσίες μας

Ως προς τις αγοραπωλησίες

 •        Εκτιμήσεις ακινήτων που βασίζονται σε προσεκτική ανάλυση της αγοράς    
 •          Προώθηση και διαφήμιση των ακινήτων σας στο Διαδίκτυο και άλλα μέσα του κλάδου
 •        Σύνταξη κλασικών συμβολαίων και συμβολαίων rent to buy
 •        Νομικές, συμβολαιογραφικές και φορολογικές συμβουλές σε όλες τις φάσεις της σύμβασης
 •        Τεχνική βοήθεια για την έρευνα κτιριακών πρακτικών και κτηματολογικών εγγράφων
 •        Βοήθεια στην περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για στεγαστικό δάνειο
 •        Βοήθεια και μετά την πώληση σε ιδιοκτήτες και αγοραστές

Ως προς τη μίσθωση ακινήτων

 •    Εκτιμήσεις που βασίζονται σε προσεκτική ανάλυση της αγοράς
 •    Προώθηση και διαφήμιση των ακινήτων σας στο Διαδίκτυο και άλλα μέσα του κλάδου
 •       Σύνταξη οικιακών και εμπορικών, ετήσιων και εποχιακών μισθώσεων
 •     Νομικές και φορολογικές συμβουλές σε όλες τις φάσεις της σύμβασης ες τις φάσεις της σύμβασης
 •      Συμβουλές για εναλλακτικές εγγυήσεις όπως ασφάλιση και τραπεζικές εγγυήσεις
 •        Σύνταξη συμβάσεων μίσθωσης κατοικιών και εμπορικών καταστημάτων
 •      Διαχείριση εποχιακών συμβολαίων ενοικίασης για επενδύσεις/διακοπές

Συνεργαστείτε με τη Σωτηρία Ευθυμίου για μια εμπειρία 360ο

Σε αυτές τις υπηρεσίες του μεσιτικού γραφείου RE/MAX Plus και της κυρίας Ευθυμίου, προσθέστε και μία ακόμη υπηρεσία, πολύ σημαντική: Την υπευθυνότητά μας και την προσπάθειά μας να σας βοηθήσουμε να αποβάλλετε κάθε άγχος που σχετίζεται με τη διαδικασία αγοράς/πώλησης ή ενοικίασης/μίσθωσης ενός ακινήτου.

Η επικεφαλής του γραφείου μας, κα Ευθυμίου έχοντας εμπειρία 25 χρόνων στο real estate των νοτίων προαστίων θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Οι διαδοχικές βραβεύσεις της με τον τίτλο του Executive Συμβούλου Ακινήτων της RE/MAX  (είναι μέσα στους 20 καλύτερους συμβούλους στην Ελλάδα) είναι απλά το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαμεσολάβησης.

Να λοιπόν γιατί αξίζει τον κόπο να συνεργαστείτε μαζί μας. Να συνεργαστείτε με το μεσιτικό γραφείο της Σωτηρίας Ευθυμίου και ουσιαστικά τη RE/MAX, το όνομα της οποίας αποτελεί εγγύηση για κάθε ενέργεια στο Real Estate. Και δεν είναι τυχαία η επιτυχία της μεγάλης διεθνούς εταιρείας. Αφού η RE/MAX βάζει πάνω από κάθε συναλλαγή τον άνθρωπο. Αυτή την αρχή ακολουθούμε και εμείς στο μεσιτικό γραφείο RE/MAX Plus.

Και είμαστε κοντά σας από το πρώτο τηλεφώνημα μέχρι και μετά την κάθε υπογραφή

Κύλιση προς τα επάνω