Ακίνητα Προς Πώληση στη Γλυφάδα από το Γραφείο μας

Ακίνητα προς πώληση στη Γλυφάδα

Με μια εμπειρία 20 χρόνων στον τραπεζικό κλάδο και εξειδίκευση στα στεγαστικά δάνεια, η στροφή προς την αγορά ακινήτων και τα αμιγώς κτηματομεσιτικά ζητήματα ήταν φυσικό επακόλουθο. Ως σύμβουλος ακινήτων πλέον, η Σωτηρία Ευθυμίου εφαρμόζει την πολύχρονη γνώση που κέρδισε στις τράπεζες σε έναν τομέα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Μια επαγγελματική στροφή που της δίνει τη δυνατότητα να βοηθά όσους αναζητούν το σπίτι των ονείρων τους αλλά και τους πωλητές ακινήτων να απολαμβάνουν τους καρπούς της ιδιοκτησίας τους.

Η Σωτηρία ή Ρία –για τους συναδέλφους και τους φίλους- Ευθυμίου, με τη στήριξη ενός κτηματομεσιτικού κολοσσού που δεν είναι άλλη από τη RE/MAX, στηρίζει με τη σειρά της εκείνους που θέλουν να πωλήσουν ή να αγοράσουν ακίνητα, ειδικότερα στα Νότια Προάστια. Η ικανότητά της εξάλλου να κάνει πραγματικά ορθές εκτιμήσεις στην εμπορική αξία αποτελούν εγγύηση για τη σωστή αξιοποίηση της εκάστοτε ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα, η Ρία Ευθυμίου μαζί με τις εξαιρετικές της γνώσεις συνδυάζει δυναμισμό αλλά πάνω από όλα ενσυναίσθηση που ερμηνεύεται σε μία στενή σχέση εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη.

Δεν είναι επομένως τυχαίες οι πολλαπλές της επιτυχίες στον τομέα του real estate και οι δεκάδες ευχαριστημένοι ιδιοκτήτες, παλιοί και νέοι, που την εμπιστεύτηκαν. Γι’ αυτό και στο χαρτοφυλάκιό της συνεχίζει να έχει ακίνητα που ξεχωρίζουν, για την ομορφιά, την κατασκευή και την πολυτέλεια. Ακίνητα με ποιότητα που εκπληρώνουν όνειρα ζωής. Τα περισσότερα από αυτά, είναι –πού αλλού;- στην κοσμοπολίτισσα Γλυφάδα. Φανταστείτε, ένα σπίτι ζωής σε μία πόλη-πρότυπο διαβίωσης.

Παρακάτω, παρατίθενται μερικά από τα υπέροχα σπίτια που οι ιδιοκτήτες τους επέλεξαν αποκλειστικά τη RE/MAX Plus Ευθυμίου να αξιοποιήσει στο έπακρο την περιουσία τους, με σκοπό να παραδώσει τα κλειδιά σε αγοραστές που με τη σειρά τους θα στεγάσουν τις πιο υψηλές προσδοκίες τους.

Διαμερίσματα προς πώληση στη Γλυφάδα

Είναι γεγονός ότι τα ακίνητα που έχουν κατασκευαστεί γύρω στο 2000, δηλαδή αυτά που λέμε 20ετίας, είναι από τα πιο δημοφιλή για αγορά. Και αυτό, γιατί διαθέτουν αρχιτεκτονική και χαρακτηριστικά που δεν διαφέρουν πολύ από τα νεόδμητα, δίνοντας ωστόσο τη δυνατότητα να τα αποκτήσει κανείς πολύ πιο φθηνά σε σχέση με τις καινούργιες κατασκευές.

Σε αυτό το πνεύμα είναι επομένως και το υπέροχο διαμέρισμα των 110 τ.μ. που βρίσκεται στην Κάτω Γλυφάδα. Αν και κατασκευάστηκε το 1997, έχει εξαιρετικό μίνιμαλ σχεδιασμό, διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, χώρο στάθμευσης, ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, διπλά τζάμια, βεράντες που προσφέρουν όμορφη θέα από τον 3ο όροφο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν το διαμέρισμα αυτό μία πραγματική ευκαιρία για καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

 

Παρόμοια περίπτωση, το διαμέρισμα των 101 τ.μ., κατασκευής 1998, που βρίσκεται σε μία εξαιρετική γειτονιά της Γλυφάδας, την Ευρυάλη. Το σπίτι αυτό που περιμένει να το απολαύσουν νέοι ιδιοκτήτες, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, καλαίσθητα σχεδιασμένη κουζίνα που χωρίζεται με πάσο από το ευρύχωρο σαλόνι με την ελκυστική γωνιά όπου βρίσκεται το τζάκι. Επίσης, έχει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που προσφέρουν αυτονομία και άνεση (πάρκινγκ, ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη, Ίντερνετ, αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο κ.ά).

ακινητα γλυφάδα

 

Πραγματική ευκαιρία και σε πολύ καλή τιμή είναι και το διαμέρισμα των 113 τ.μ., κατασκευής 2000 στην Άνω Γλυφάδα. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο με μεγάλες βεράντες και θέα τον καταπράσινο κήπο της πυλωτής. Είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο αφού όλοι οι χώροι δίνουν έντονα την αίσθηση της άνεσης ενώ προσφέρει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανική περίπτωση για αγορά (τζάκι, πάρκιγνκ, αυτόνομη θέρμανση, πόρτα ασφαλείας κ.ά.).

 

Διαθέτετε ακίνητο στη Γλυφάδα και θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε την περιουσία σας; To μεσιτικό γραφείο με ειδίκευση στη Γλυφάδα της κυρίας Ευθυμίου, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να ξέρετε επακριβώς την αξία του σπιτιού σας αλλά και να διευθετήσετε όλα όσα απαιτεί μια επιτυχής πώληση.

Ακίνητα Προς Πώληση στη Γλυφάδα από το Γραφείο μας
Κύλιση προς τα επάνω